design

Laadukkaat, toimivat ja selkeät web-sivut ovat jokaiselle yritykselle välttämättömät tänä päivänä.

Olkoon bisneksesi verkossa tai kivijalassa, me kuluttujat ja asiakkaat liikumme verkossa, tarkastelemme ja vertailemme siellä tuotteita ja palveluja – ja teemme ostopäätöksiä. Jopa alitajuisesti.

Hinta- ja laatumielikuvaan vaikuttavat lukemattomat asiat; palvelun tai tuotteen hallittu ja selkeä yleisilme viestii luotettavuutta, kun taas sekava ja hapuileva identiteetti kielii päinvastaista.

 

Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus Wix-alustalle alkaen 600 € + alv. 24%.

 

Työnäytteet täällä

WEB-SIVUJEN SUUNNITTELU

LOGOSUUNNITTELU

Logo on yrityksen visuaalinen kiteytymä. Siinä yhdistyy parhaimmassa tapauksessa yrityksen tai palvelun henki, merkitys, lupaukset asiakkaalle, laatu ja hinta. Tämä kaikki välittyy pääasiassa alitajuisesti; muotojen, mittasuhteiden, symboliikan ja värien kautta.

Olen suunnitellut logoja jo ala-asteikäisenä, ensin omille bändeilleni, myöhemmin sitten työelämässä laajalla skaalalle erikokoisille ja eri toimialoilla operoiville yrityksille. On yhdennaisen mikroyrityksiä, kunnallisia toimijoita, matkailua, koulutusta, kansainvälistä bisnestä tekeviä teollisuuden yrityksiä.

Logon hinnoittelu on haastavaa, koska sen arvoa on vaikea mitata; pienelle kirkonkylällä ilman mainittavaa kilpailua toimivalle kampaamolle logon ja yritysilmeen merkitys ei ole niin suuri kuin kansainväliselle kentällä toimivalle suuryritykselle. 

Kysy rohkeasti tarjous logon suunnittelemisesta!